Eerste proefexemplaar is er!

 

En hier is ie dan: de cover van mijn boek. “Dorp in de stad”. Ik kreeg vorige week het proefexemplaar in handen en nu is het er eindelijk. Mijn portret van de Heesterbuurt in zestien verhalen van (ex-)buurtbewoners die allemaal een binding hebben met de buurt. De Heilige Familiekerk, het buurthuis, de vele pleintjes, hangplekken, de kinderboerderij en de tramremise. De mensen vertellen hun verhaal en het verhaal van de buurt. Het leuke is dat deze onbekende wijk nu eens een gezicht krijgt. In de vorm van verhalen, maar ook letterlijk, want ik heb de mensen ook allemaal getekend. Een portret van de buurt in vele lagen dus. De boekpresentatie is 29 november, maar daarover later meer. En het boek is binnenkort ook te koop natuurlijk. Maar daarover hoor je binnenkort alles op mijn blog en op social media. Maar dit wilde ik alvast even delen.

Scroll naar boven