Verhalen uit de Heesterbuurt

verhalen uit de Heesterbuurt, project van Huis van Duif
foto's van het oude Weigeliaplein tijdens een bezoek aan centrumleidster An van de Luifel. Nu is het plein alweer op de schop voor een nieuwe renovatie
Foto’s van het oude Weigeliaplein tijdens een bezoek aan centrumleidster van de Luifel, de 88-jarige An van den Hoogenband. Nu is het plein alweer op de schop voor een nieuwe renovatie

 

Met enig schaamrood op mijn kaken post ik weer es wat over Heesterbuurten. Jaja, dat werd weer eens tijd, ik weet het. Uitstellen is ook een kunst. Ik heb besloten een roertje om te gooien en er “verhalen uit de Heesterbuurt” van te maken. Via portretten van mensen en hun verhalen, wil ik het verhaal van de Heesterbuurt vertellen. Ik ben de interviews aan het uitwerken en heb plannen voor tekeningen die ik ga exposeren op een intieme locatie in de buurt. Net weer een afspraak gemaakt met een actieve buurtbewoner en vrijdag ga ik meedoen aan de buurtwandeling. Wees alert, we gaan weer buurten!

Scroll naar boven