Vertel me je verhaal…

…en ik verbind het

Esther-2.website.duif

Kom in Huis van Duif en vertel me je verhaal. Ik ben een verbinder, een goede luisteraar en adviseur. Voor 65 euro luister ik naar je en denk ik met je mee. Een sessie duurt anderhalf uur. Er is ook de mogelijkheid tot meerdere gesprekken, waarin we kunnen zien of we je kunnen verbinden met je eigen verhaal of aan dat van anderen. Ik verbind je met jezelf en koppel je eventueel aan anderen die je weer verder kunnen helpen. Ik ben geen coach, ik ben een levenskunstenaar en ik ben een expert in hoogte- en dieptepunten. Ik geloof dat je het leven moet nemen zoals het komt en, omdat ik daar zelf heel hardleers in ben, weet ik  hoe het  (niet) moet. Het leven is zo eenvoudig en daarom zo moeilijk tegelijkertijd.

Wat is zoal mogelijk?

–       Je wilt graag je (levens-) verhaal kwijt

–       Je hebt een bepaald probleem en je wil er met een neutraal iemand over praten

–       Je bent op zoek naar praktische en of persoonlijke oplossingen voor je probleem

–       Je bent op zoek naar ideeën en mensen die jouw kunnen helpen je probleem op te lossen

Het kan dus zowel over een praktisch als een persoonlijk probleem zijn.

Ik ben journalist, schrijver en heb ervaring in het onderwijs. Ik ben geen therapeut, Daarom maak ik gebruik van mijn talent om te luisteren, mensen in hun grotere geheel te beschouwen en creatieve oplossingen te bedenken voor problemen,die op het eerste gezicht heel ingewikkeld lijken. Ik heb een snel en helder inzicht in mensen en hun verhaal en ik vind het erg leuk om mensen daarmee te verbinden en ze vervolgens weer met elkaar te verbinden. Dat is mijn missie met Huis van Duif.

En omdat ik schrijver ben en kunstenaar, kan ik je verhaal, tegen een extra vergoeding, ook nog opschrijven en verbeelden.

Je kunt me mailen : info@esthervanderwegen.nl  of bellen: 06 44 966 824

Doe eens wat anders, kom eens op verhaal bij Huis van Duif.

Scroll naar boven